Despre noi

Cu o experienta de peste 10 ani in piata de IT, avem ca directii principale sectorul companiilor mici si mijlocii , cu posibilitatea de a oferi solutii si in mediul companiilor mari sau in sectorul public. Principul nostru obiectiv este satsfactia clientilor , incercand sa tinem sub control investitiile in IT printr-o activitate eficienta de pre-sales.
Oferim solutii complete pentru infrastructura IT: - cablare retele telefonie si retele de calculatoare; - instalare, configurare si intretinere statii de lucru; - instalare, configurare si intretinere servere MS Windows si GNU/Linux; - instalare si configurare echipamente de retea: switch-uri, routere; - audit si securizare infrastructura IT;
- consultanta IT (securitate intra/internet, retelistica, linux, windows, antivirusi, hardware); - devirusari, recuperari date; - diagnoza , reparatii si revigorare hardware (statii de lucru, servere, laptop-uri); - design sigle; - design pagini web statice; - dezvoltare aplicatii web dinamice; - vanzare si suport semnaturi digitale CertDigital; ... si nu numai.

Parteneri

Emitent de certificate digitale clasa 3. Detalii pe www.certdigital.ro.

Servicii flexibile de plata in rate in sistem de chirie (renting). Detalii pe www.grenke.ro.

Servicii

  • Configurare Microsoft Cloud

    Configurarea serviciilor de Cloud ale Microsoft (SaaS, PaaS, IaaS): Office 365, Onedrive, Serviciu email Exchange Online, Sharepoint Online, Skype for Business, Dynamics CRM, Platforma Microsoft Azure, Solutii Hibrid Cloud-local, Enterprise Mobility Suite, Intune, etc.

    Vreau mai multe informații ›
  • Document management

    Vă oferim soluții de arhivare electronică în conformitate cu normele legislative, cu o interfață ușor de utilizat și cu posibilitatea de recuperare rapidă a datelor. La un nivel mai avansat, dezvoltăm, prin partenerii noștri, soluții software care oferă un plus de valoare afacerii dumneavoastră, prin automatizarea fluxurilor de lucru. Administrarea informațiilor corporației, cu ajutorul soluțiilor noastre, aduce îmbunătățiri semnificative la infrastructura existentă pentru a optimiza procesele de afaceri.

    Vreau mai multe informații ›
  • Semnaturi Digitale

    Semnătura electronică, în accepţiunea Legii 455/2001, reprezintă date în format electronic, care sunt ataşate sau asociate altor date, tot în formă electronică, şi care servesc drept metodă de identificare. Practic, semnătura electronică este soluţia perfectă pentru desfăşurarea comunicării de afaceri exclusiv prin mijloace electronice. Semnătura electronică cu valoare legală îţi oferă garanţia integrităţii, autenticităţii şi nerepudierii mesajelor şi documentelor electronice.

    Vreau mai multe informații ›
  • Externalizarea serviciului IT

    Experiența noastră vastă în lucrul cu sistemele de operare ale Microsoft și Linux, soluțiile de virtualizare, experiența în rețelistica wired și wireless, alături de certificări, vă pot ajuta în alegerea soluțiilor potrivite atunci când aveți nevoie de suport, fie că aveți un departament de IT sau ne contractați pe noi pentru a vă asigura suportul.

    Vreau mai multe informații ›

Utile

Linkuri către aplicațiile utile cu care lucrăm în mod uzual: